Taalopleidingen
Het heeft niet genoeg effect
“We hebben altijd met dezelfde taalprovider gewerkt. Niemand heeft ooit geklaagd, maar uiteindelijk begonnen we te merken dat er van de lessen eigenlijk niet veel werd toegepast. Daarnaast zijn er nog degenen die op papier een mooi niveau hebben, maar die in contact met klanten of collega’s eigenlijk dat niveau niet halen. Om nog maar te zwijgen van de managers die we meermaals op exclusieve cursus hebben gestuurd en die het nog steeds niet kunnen.”
We komen tweetaligen tekort
“Vroeger werkte ik in grote organisaties, waar taalopleidingen à volonté werden uitgedeeld. Een pakketje hier, een pakketje daar en dan maar hopen dat de medewerker ooit het beoogde niveau zou halen. Zo’n investeringen kunnen we als KMO niet aan. We moeten weten waaraan we beginnen, hoe lang het zal duren en vooral wat het resultaat zal zijn! Als onze medewerkers er uiteindelijk niet mee aan de slag gaan, waarom doen we het dan? Om meer vragen te krijgen van klanten? Om tijd te verliezen aan een simpele mail om uiteindelijk onze enige tweetalige lastig te vallen?”
Onze taalopleidingen zijn geen giswerk!
Geen losse pakketjes van 20 uur en hopen dat u het niveau haalt dat u wenst. Geen willekeurige freelancer uit een gigantische databank op basis van beschikbaarheid. Geen veronderstellingen over wie u bent en wat u nodig heeft of over hoe uw job en sector er uitziet.
Ons aanbod aan taalopleidingen

Officiële taalpartner van Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen voor innovatieve taalopleidingen & -consultancy.

X