Officiële taalpartner van Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen voor innovatieve taalopleidingen en taalconsultancy

Begin 2020 lanceerde het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) een oproep voor taalinstituten en taaltrainingsbedrijven om te zien wie hen het beste zou kunnen helpen. Als professionele organisatie willen ze namelijk een kwaliteitsvolle communicatie kunnen voeren, ook in andere talen dan het Nederlands (oa. Engels, Frans) en willen zij hun personeelsleden hierbij de nodige ondersteuning bieden.

Het ging hier om een tweeledige opdracht:

  • de individuele personeelsleden ondersteunen in hun contacten met externe klanten in een andere taal, wanneer ze hier nood aan hebben (ic. bij het opmaken/geven van presentaties, bij het voeren van klantgesprekken, diverse vragen rond klantcontacten,…)
    Bedoeling is om op vraag van het personeelslid én op korte termijn (binnen de 3 werkdagen, online of face to face) de nodige individuele ondersteuning te kunnen voorzien in de voorbereiding van een anderstalige presentatie (grammatica, spelling, …)
  • taalopleidingen op maat (onmiddellijk toepasbaar op de werkvloer, specifiek in het kader van anderstalige werkgerelateerde communicatie) voorzien waar zowel groepen van personeelsleden als individuele personeelsleden een beroep op kunnen doen

Na een heleboel rondes, documenten en toelichtingen, bewees Hello Languages dat ze de kwaliteit kon bieden waar VLAIO naar op zoek was met de innovativiteit om te schakelen waar nodig. We zijn dan ook enorm trots dat we deze erkenning hebben gekregen en de overheid kunnen steunen in hun uitdagingen op vlak van taal!

Herken je de vraag van VLAIO? Zijn kwaliteit en goede resultaten ook het belangrijkste voor jou?

Door Covid-19 werden alle medewerkers van VLAIO verplicht om van thuis uit te werken. Daarom werkten wij een speciaal online programma uit om ondersteuning te bieden op afstand. Hoe dit anders is dan de meeste online taaltrajecten? Dat lees je hier.

Originele oproep en bron: https://overheid.vlaanderen.be/taalondersteuning-op-maat

Officiële taalpartner van Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen voor innovatieve taalopleidingen & -consultancy.

X